Enklere SMS tjenester på inpoc.se, Published 18/05/2001 12:13:56

– Tidigare har det bara gått att beställa våra tjänster genom att använda koder som dagligen finns i bland annat Aftonbladet och Svenska Dagbladet. Nu gör vi våra mest populära tjänster tillgängliga på ett enda telefonnummer. På så sätt slipper användaren hålla reda på olika koder och kan göra sin beställning utan att ha en tidning eller dator framför sig, säger Hördur Bender, VD på Schibsted Telecom och Inpoc.

Till att börja med kan användarna beställa ringsignaler, målservice för allsvenskan, horoskop och nyhetstjänster från Aftonbladet och Svenska Dagbladet. Beställningen sker genom att kunden ringer upp 0713-20000 och följer de instruktioner som ges. Målsättningen är att snart göra ännu fler av Schibsted Telecoms tjänster tillgängliga via detta nummer.

– Våra kunder ska kunna använda vår tjänster var de än befinner sig. Med den nya lösningen kan du sitta ute vid sommarstället och enkelt beställa nyheter och målbevakning. Det enda du behöver komma ihåg är 0713-20000, säger Nicklas Hagberg, Director of Operations, på Schibsted Telecom och Inpoc.

I februari i år lanserade Schibsted Telecom tillsammans med Aftonbladet och Svenska Dagbladet ett flertal SMS-tjänster under varumärket Inpoc. Sedan lanseringen har Schibsted Telecom AB och Inpoc haft över 185 000 betalande kunder. En nyligen genomförd Temoundersökning visar att 75 procent av kunderna är nöjda eller mycket nöjda med tjänsterna.