satsning

Pressemelding: Ny sjef for ny Schibsted, Published 27/09/2010 09:00:00

* { font-family: Arial, Verdana, Helvetica; font-size: 13px;}
td { padding: 3px; }
}

Lars Vangen Jordet har blitt ansatt som administrerende direktør i det nystartede selskapet Schibsted Vekst. Selskapet skal finne lovende entreprenører og forretningsmodeller på nett og gjennom oppkjøp videreutvikle disse til ledende nasjonale posisjoner.

 

Schibsted Vekst etableres etter samme mal som sitt suksessrike søsterselskap i Sverige, Schibsted Tillväxtmedier. Lovende nettkonsepter får utvikle seg videre med drahjelp fra Schibstedkonsernets samlede markedsføringskraft og trafikken til noen av Norges største nettsteder bl.a. FINN, VG og Aftenposten.

 

– Dette er noe av det mest spennende man kan jobbe med på internett i dag. Jeg gleder meg stort til å være med og foredle lovende ideer til lønnsomme nettsteder, sier Lars Vangen Jordet.

 

Lars Vangen Jordet kommer fra stillingen som administrerende direktør i FINN eiendom og FINN bil. Han har vært en av hoveddrivkreftene bak rubrikknettstedets suksess de siste 10 årene.

 

– Dette blir et viktig verktøy for å lykkes med Schibsteds høye ambisjoner om vekst på nett i Norge, også utenfor konsernets kjerneområder, sier Christian Printzell Halvorsen, styreleder i selskapet. Konsernets samlede posisjon på nett og felles markedsføringskraft koblet med gode idéer og sterke entreprenører vil gi grobunn for helt nye konsumenttjenester i Norge.
Schibsted Vekst eies av FINN (40 prosent), VG (40 prosent), Media Norge (10 prosent) og Schibsted (10 prosent).

 

Bilder av Lars Vangen Jordet er vedlagt (fotograf: Caroline Roka).

 

Kontaktpersoner:
Lars Vangen Jordet, Administrerende Direktør, tlf: 90 56 53 16
Christian Printzell Halvorsen, Styreleder, tlf: 99 22 95 46

 

Schibsted ASA, 27. september 2010