FINN.no nå også på reise

Schibsted ASA (SCH) , Published 20/02/2006 12:07:35

Med lanseringen av FINN reise tilbyr nå FINN en enklere og tidsbesparende måte å planlegge ferien og reisen på. Tjenesten tar utgangspunkt i nordmenns egne reisevaner, og dekker det behovet folk har når det gjelder planlegging av reiser og ferie. I likhet med de eksisterende FINN-markedene er FINN reise en annonsekanal, som samler tusenvis av store og små tilbydere. Alt fra opplevelser i Norge og i utlandet til fly, leiebil og overnatting vil være tilgjengelig på ett nettsted; www.finn.no/reise/.
– Vi er glade over endelig å kunne lansere FINN reise. Det er forventninger til tjenesten, og vi tror vi skal klare å innfri disse, forteller en forventningsfull, Aleksander Rosinski, direktør i FINN vekst.
– Oppslutningen om tjenesten har vært veldig stor blant både store og små aktører, og derfor kan vi tilby våre brukere en så omfattende tjeneste, fortsetter Rosinski og tillegger, det er faktisk kø av tilbydere som vi ikke har rukket å integrere ennå. Dette vil gjøre det mulig for oss å øke tilbudet raskt og utvikle nye, spennende tjenester for våre brukere.    
 
Allerede fra lanseringen har FINN reise over 2.1 millioner reisemål tilgjengelig. Dette gjør det mulig for alle å finne den destinasjonen og den ferien de søker, uansett om det er årets store ferieopplevelse eller om det er en oval helg for å komme seg vekk fra hverdagens stress og mas.
– Med FINN reise gjør vi det enklere for folk flest å få opplevelser i fritiden sin. En ferie må ikke være en lengre rundreise i Italia, men kan være en oval helg med skiturer og kanefart i Lom, forteller Aleksander Rosinski.
 
FINN reise er folkets markedsplass for reiseliv. Markedsplassen er bygd opp rundt kunnskap om nordmenns reisevaner og gjør det enkelt og raskt for folk flest å finne frem blant tilbudene..
– Nordmenn reiser mye i eget land, men kan tilsynelatende lite om Norge som turistland.
Derfor har FINN reise særskilt fokus på å gjøre norske turistskatter enkelt tilgjengelig i en elegant presentasjon i tillegg til å tilby fly, overnattinger, leiebiler og pakketurer til hele verden, sier Rosinski.
 
FINN reise skal være en nøytral markedsplass for reiselivet der tilbydere knyttet til ferie og reiser kan annonsere sine produkter og tjenester på en enkel og effektiv måte.. Tilbyderne får gjennom den kanalen som FINN reise representerer tilgang til hele landets befolkning. FINN.no har 2.1 millioner unike brukere i måneden.
– FINN reise er et naturlig og etterspurt tilskudd til FINNs eksisterende markeder. FINN skal være mulighetenes marked som inspirerer og hjelper nordmenn ved store beslutninger, presiserer Rosinski.  
 
Med FINN reise ønsker FINN.no å etablere et godt og langsiktig samarbeid med samtlige reiselivsaktører som har interesser i det norske markedet.
– Med FINN reise ønsker vi å gi norsk reiselivsnæring en kraftfull, effektiv og rimelig markedskanal. Vår ambisjon er å øke reiseaktiviteten i eget land og gjøre det rimeligere for tilbydere og reisemålsselskap å markedsføre seg selv og sine tjenester, avslutter Aleksander Rosinski.
 
 
For selv å oppleve tjenesten, klikk deg inn på:
 
For ytterligere informasjon kontakt:
 
Aleksander Rosinski
Direktør FINN vekst
Tlf: 90546738
e-post: aleks@finn.no
 
Fakta om FINN:
FINN.no AS er et av Norges største nettsteder med over 2 100 000 unike brukere pr mnd. FINN har spesialisert seg på annonser og tjenester knyttet til arbeidsliv, eiendom, motor, reise og stort og smått for øvrig. Selskapet eies av Aftenposten, Adresseavisen, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad og Fædrelandsvennen, og omsetter for mer enn 260 millioner i året. FINN holder til i trivelige lokaler i Grensen, midt i Oslo og har for øyeblikket 106 fast ansatte medarbeidere. FINN.no har en positiv og spennende utvikling og er inne i en epoke hvor tjenesten både videreutvikles innholdsmessig og internasjonaliseres.