Leboncoin.fr åpner ny kanal for profesjonelle eiendomsannonser

Schibsted ASA (SCH) , Published 18/11/2013 09:16:44

Leboncoin.fr, den ledende online rubrikk-tjenesten i Frankrike, har tilbudt annonsetjenester for profesjonelle aktører i eiendomsmarkedet siden 2009. I dag kan eiendomsmeglere publisere rubrikkannonser på Leboncoin.fr via to kanaler: En web-basert kanal hvor annonsene er lagt inn en og en, og en kanal med automatisk opplasting, som er drevet av Leboncoins partner Concept Multimedia (CMM), et selskap i Spir-konsernet. CMM fungerer også som salgskanal for dette tilbudet.

Partneravtalen skal avsluttes 31. desember 2014. Som beskrevet i franske medier, vil Leboncoin, for å opprettholde kvaliteten på tjenesten og en kontinuitet i forholdet til eiendomsmeglerne, åpne en ny in-house kanal for automatisk opplasting av eiendomsannonser. Kanalen vil være operativ i januar 2014. I løpet av 2014 vil Leboncoins kunder ha mulighet til å organisere overgangen fra den CMM-opererte tjenesten til den nye.

Schibsted og Spir er i diskusjoner for å finne en hensiktsmessig overgang, og lanseringen av den nye kanalen er ventet å generere bare begrensede ekstra inntekter i 2014.

Kontaktpersoner:
Trond Berger, konserndirektør økonomi og finans. Mobil: +47 916 86 695

Oslo, 18. november 2013
SCHIBSTED ASA

Jo Christian Steigedal
IR-direktør

Denne opplysningen er informasjonspliktig etter verdipapirhandelloven §5-12