VG med sportsbilag

Schibsted ASA (SCH) , Published 25/05/2005 12:00:00

Samtidig som VG samler sportssatsingen i et daglig bilag, vil også hovedavisen bli preget av produktutvikling og fornyelse.
 
– Jeg ser det nye sportsbilaget som en naturlig produktutvidelse for å gjøre Norges største sportsavis enda bedre, sier VGs administrerende direktør Rolv Erik Ryssdal.
 
– Samtidig fornyer vi hovedavisen slik at vi også blir mer attraktive for alle de som ikke er så interessert i sport. Og så får vi et mer moderne og brukervennlig format, sier Ryssdal.
 
Nyhetsredaktør Hans-Christian Vadseth sier at det har vært helt sentralt i fornyelsen av VG at de over 1.3 millioner nordmenn som leser VG hver dag, skal kjenne igjen avisen.
 
– Vi mener både sportsinteresserte lesere og de som er mest opptatt av andre stoffområder vil oppleve at VG på denne måten blir en bedre og tydeligere avis. Først og fremst kommer VG fortsatt til å være en nyhetsavis. Men samtidig som vi lanserer sportsbilaget benytter vi også anledningen til å styrke områder som kommentar/mening, utenriks og forbrukerstoff, sier Vadseth.  
 
Til å begynne med vil “VG-sporten” komme som eget bilag hver dag fra mandag til og med fredag. Men om ikke lenge vil det rosa sportsbilaget bli en del av VG hver eneste dag – hele uken.
 
Oslo 25. mai 2005
 
 
Kontaktpersoner:
 
Administrerende direktør Rolv Erik Ryssdal: telefon 22 000 000 / e-post rolv.erik.ryssdal@vg.no
 
Nyhetsredaktør Hans-Christian Vadseth: telefon 22 000 000 / e-post hans-christian.vadseth@vg.no