THORBJÖRN LARSSON SIER OPP SIN STILLING SOM KONSERNDIREKTØR I SCHIBSTED ASA, Published 18/05/1998 00:00:00

THORBJÖRN LARSSON SIER OPP SIN STILLING SOM KONSERNDIREKTØR I SCHIBSTED ASA

Thorbjörn Larsson har i dag sagt opp sin stilling som konserndirektør i Schibsted ASA. Se vedlagte pressemelding.

Oslo, 18.05.98
SCHIBSTED ASA

Stein Yndestad
Investor Relations ansvarlig

Pressemelding

THORBJØRN LARSSON
SIER OPP I SCHIBSTED

Thorbjørn Larsson har i dag sagt opp sin stilling som konserndirektør i Schibsted. Larsson meddelte Schibsteds konsernsjef Kjell Aamot i morges at han har fått tilbud om å bli toppsjef i TV 4 i Sverige, og at hans oppsigelse skyldes at han ønsker å takke ja til dette tilbudet.

Thorbjørn Larsson har vært ansatt som konserndirektør i Schibsted etter at han gikk av som sjefredaktør i Aftonbladet, Skandinavias største avis, i oktober i fjor. Han er i dag Aftonbladets styreformann. Larsson har en avtale med Schibsted som i utgangspunktet binder ham til konsernet for en periode på tre år.

Konsernsjef Kjell Aamot sier i en kommentar at Schibsted er innstilt på å finne frem til en positiv løsning for alle innvolverte parter i tilknytning til Larssons kontraksforhold – men at dette foreløpig er uavklart.

-At Thorbjørn Larsson er en ettertraktet mann i mediebransjen, er ingen overraskelse for meg. Larsson har gjort en glimrende jobb i Aftonbladet, og han er en verdifull medarbeider i Schibsted. Vi har et godt og nært forhold, og jeg beklager selvsagt at han nå ønsker å bruke kreftene utenfor Schibsted-konsernet. På den annen side ser jeg godt at TV4 er en fristende og spennende utfordring for en mediemann med Thorbjørn Larssons kvaliteter, sier Kjell Aamot.