Published 2021-10-27

Schibsted henter ny HR-direktør fra Deloitte

Karin Knardahl Frost går inn i rollen som Director of People i Schibsted News Media, hvor hun får det overordnede ansvaret for selskapets HR-divisjon. – Dette var en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg, sier hun.

Knardahl Frost har de siste tre årene jobbet i Deloitte, hvor hun senest kommer fra rollen som Head of Human Capital Consulting. Totalt har hun mer enn 15 års erfaring fra konsulentbransjen, blant annet fra ulike roller i PwC, Accenture og Aker Solutions. Nå er hun klar for å ta fatt på nye utfordringer i Schibsteds nyhetsdivisjon.

– Etter mange lærerike år i konsulentbransjen gleder jeg meg skikkelig til å gå inn i en “in house”-rolle. Schibsted er et utrolig spennende selskap, som jeg har fulgt med på lenge. Deres ambisiøse mål for “People”-området viser at de virkelig ser verdien av fagfeltet jeg brenner for. Det var en viktig motivasjonsfaktor for meg. Fremover kommer det til å skje veldig mye spennende, både i News Media generelt og innenfor “People”-funksjonen. Jeg gleder meg til å komme i gang og bli kjent med nye kolleger, sier Knardahl Frost.

I den nye rollen får Knardahl Frost ansvaret for å eie og drive strategien for “People”-funksjonen i News Media, som blant annet inkluderer organisasjons- og kompetanseutvikling, talentledelse, kultur, mangfold og strategisk rådgivning. Hun blir også en del av ledergruppen i News Media.

Konserndirektør i Schibsted News Media, Siv Juvik Tveitnes, er tydelig på at fagområdet Knardahl Frost skal lede spiller en avgjørende rolle for selskapets fremtidige suksess.

– Det er tøff konkurranse i vår bransje, og nøkkelen til vår suksess er våre medarbeidere. “People”-området har derfor en stor og viktig plass i vår overordnede strategi for News Media. Vi må tiltrekke oss de beste talentene, men også utvikle og inspirere alle de dyktige medarbeiderne vi allerede har. I tillegg skal vi jobbe videre med mangfold og inkludering, sier Tveitnes.

Tveitnes er svært fornøyd med den nye rekrutteringen, og er ikke i tvil om at Knardahl Frost er riktig kvinne på riktig plass.

– Karin er en engasjert og inspirerende leder med stor lidenskap for å utvikle mennesker og organisasjoner. Hun har solid erfaring innenfor HR-feltet, og har en målrettet og fremtidsrettet innstilling. Vi er utrolig fornøyde med å få henne med på laget. Vi gleder oss til å ønske henne velkommen på nyåret, sier Tveitnes.

Karin Knardahl Frost starter i den nye stillingen i februar.